HACCP en voedselveiligheid, beter, sneller en voordeliger

We hoeven niemand te overtuigen van het belang van voedselveiligheid en dus van HACCP. Maar stel dat u overtuigd raakt dat het voldoen aan alle wettelijke eisen heel veel gemakkelijker en zelfs beter kan.  Want Vers & Veilig biedt een drietal praktische oplossingen die los van elkaar, maar zeker in combinatie, er voor zorgen dat voldoen aan HACCP-normen gemakkelijk wordt en minder tijd kost. U bent problemen met de NVWA of, erger nog, klachten van klanten voor.
  
Voldoen aan HACCP-richtlijnen? Dat zit uiteraard in de eerste plaats in motivatie van uw medewerkers. Daarom biedt Vers & Veilig ook compacte cursussen aan, waarin medewerkers vertrouwd worden gemaakt met HACCP. Ze krijgen de kennis en motivatie om de strikte richtlijnen toe te passen. Doordat onze eigen auditors deze cursussen verzorgen, weet u zeker dat deze aansluiten op de dagelijkse praktijk binnen uw bedrijf. 

Vers & Veilig biedt u uiterst praktische software, die de volledige papierwinkel vervangt. U wordt hiermee tijdig en gestructureerd langs uw kritische punten geleid. De software waarschuwt u waar en wanneer er gecontroleerd moet worden. En desgewenst  krijgt u zelfs ook een sms-bericht van Vers & Veilig om u daarop te wijzen. Uw verplichte rapportages zijn digitaal beschikbaar.

Versenveilig Logo
Vers En Veilig Home Motivatie

Werknemers motiveren

Ik wil mijn mensen motiveren om voedselveiligheid serieus op te pakken

Vers En Veilig Home Geld

Kostenbesparend

Ik wil de kosten voor voedselveiligheid terugdringen

Vers En Veilig Home Goed

HACCP nooit meer ingewikkeld

Ik wil starten met HACCP; waar moet ik beginnen?

Vers En Veilig Home Papierwinkel

Weg met de papierwinkel

Ik wil af van de hele HACCP-papierwinkel. Hoe doe ik dat?

Wij werken onder andere samen met