Notice: Undefined index: form_disabled in /home/versveilig/domains/versenveilig.nl/public_html/local/widgets/form-contact/html.php on line 13 Notice: Undefined index: form_disabled in /home/versveilig/domains/versenveilig.nl/public_html/local/widgets/form-contact/html.php on line 13 Software-voedselveiligheid-werknemers-motiveren

UW MENSEN MOTIVEREN OM VOEDSELVEILIGHEID SERIEUS OP TE PAKKEN?

Zorg dat uw mensen de KENNIS hebben die nodig is. Maak medewerkers bewust. Een audit waarbij Vers & Veilig daadwerkelijk de vinger op de zere plek legt waar nodig helpt. Uiteraard stimuleren de mensen van Vers & Veilig om datgene wat goed gaat te blijven doen. Geef medewerkers vervolgens een tool in handen die past bij deze tijd: een digitale HACCP-lijst die nauwkeurig is én afgestemd op hun situatie. Dat motiveert enorm. 

De huidige generatie denkt en werkt digitaal. Hoe praktisch en eigentijds is het doen niet als de controles vanuit een iPad of mobieltje gestuurd worden. De tool zegt niet alleen wat er gecontroleerd moet worden, maar prioriteert die taken ook en maakt het rapporteren gemakkelijk. Alles verloopt digitaal en u houdt het overzicht. En de software? Optimaal gebruik van communicatie en kleuren motiveert mensen. Medewerkers gaan voor: groen. U ook?

Wellicht vindt u wat betreft motivatie ook wat van uw gading bij ARTIKELEN