Notice: Undefined index: form_disabled in /home/versveilig/domains/versenveilig.nl/public_html/local/widgets/form-contact/html.php on line 13 Notice: Undefined index: form_disabled in /home/versveilig/domains/versenveilig.nl/public_html/local/widgets/form-contact/html.php on line 13 HACCP Software | Online HACCP oplossing voor uw bedrijf!
Home   |   Automatisering   |   Online HACCP Software

Wanneer gaat u beginnen met de voordelen van de software ervaren?

HACCP Software

De cloudoplossing die Vers & Veilig u aanbiedt wordt na een uitgebreide (telefonische) intake volledig voor u ingericht. Alle kritische punten binnen uw organisatie worden geinventariseerd en vindt u terug op het scherm. Per punt wordt exact aangegeven wat er gecontroleerd moet worden. Is dit punt gecontroleerd, dan kan de uitkomst van de controle in het systeem ingevoerd worden. Dat gaat gemakkelijk.

Het systeem 'weet' nu hoe vaak deze controles uitgevoerd moeten worden en bewaakt dit. Groen betekent dat de controle nog niet plaats hoeft te vinden, oranje dat actie gewenst is en rood dat er met spoed gehandeld moet worden, omdat we feitelijk al te laat zijn. Een praktisch stoplicht-systeem dat in de praktijk perfect blijkt te werken. Doordat alle kennis die nodig is voor een controle in het systeem zit, kan ook een nieuwe medewerker al binnen tien minuten aan zijn/haar eerste HACCP-controle beginnen.

Binnen het systeem kunt u ook werken met diverse locaties. Dat betekent niet alleen dat het management direct overzicht heeft over de diverse locaties, maar ook dat deze onderling vergeleken of zo u wil gebenchmarkt kunnen worden. Het gaat hier dus om veel meer dan een goed geautomatiseerde en gedocumenteerde checklist. Dit is een managementtool waarmee u de voedselveiligheid werkelijk op een hoger plan kunt tillen.

U kunt de oplossing twee weken gratis proberen. Na twee weken heeft u de keuze: of de stopzetting of u gaat over tot aanschaf. Kiest u voor aanschaf dan wordt eenmalig een bedrag in rekening gebracht en sluit u daarnaast een abonnement af. Dat laatste is op ieder moment te beeindigen.

Alle data die u met de software verzameld is uiteraard uw eigendom. U kunt deze ook uit het systeem halen en bijvoorbeeld downloaden als een Excel-sheet. Bijvoorbeeld om dit in een uitgebreide managementrapportage te verwerken of bij het beeindigen van het contract.
Hebt u een Spaanse kok in dienst, een Belgische keukenhulp of Engels management; dat is geen enkel probleem. De oplossing van Vers & Veilig wordt in principe in elke taal aangeboden.

Voordelen van HACCP software

Overzichtelijk U ziet direct of aan de normen voldaan wordt. Maar bijvoorbeeld ook wie de laatste HACCP-lijsten of -controles heeft uitgevoerd en welke trends er zijn.  U krijgt management-informatie per locatie waarmee u doelgericht kunt sturen.

Beschikbaarheid Met de HACCP software beschikt u altijd en overal over de meest actuele informatie. U krijgt alle locaties of werkplekken in een overzicht gepresenteerd. Dat is uiterst praktisch voor grote bedrijven als zorginstellingen, scholen en cateraars.

Up to date U mag er op rekenen dat Vers & Veilig de wetgeving voortdurend scherp in de gaten houdt. Zijn er wijzigingen of bijvoorbeeld rechtelijke uitspraken, dan zorgt Vers & Veilig er voor dat de actuele situatie in de software is aangepast. U werkt altijd met de meest actuele HACCP-wetgeving en -inzichten. Wilt u up to date gehouden worden op andere wetgeving? Bijvoorbeeld Legionella-beheersing? Dan heeft u in een hotel de voedsel- en waterveiligheid geborgd. 

Tijdbesparend  Medewerkers werken niet alleen veel nauwkeuriger met de software, maar ook sneller. Voor nieuwe medewerkers geldt dat zeker 90% van hen al binnen 10 minuten kan werken met de software. Ook dat is, met de vele personele wisselingen van nu, een belangrijk pluspunt.

Kostenbesparend Nee, we hebben het hier niet over de boetes die u kunt besparen. Het gaat om de managementaandacht die wezenlijk omlaag kan. Een manager bespaart gemiddeld een uur in de week met de HACCP software. U hoeft immers geen papierwinkel meer bij te houden en geen controles uit te voeren op medewerkers. Dat doet de software van Vers & Veilig. Als u niet van ons hoort, weet u dat alles onder controle is. Ondertussen bespaart u (bij een uurtarief van ¤ 45) jaarlijks alleen op het management al ¤ 2340,00. Dit bedrag is dan ook nog voor slechts één locatie.

Voldoet aan de eisen De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) reageert altijd positief op de HACCP-software van Vers & Veilig. En ook certificerende instanties zoals Bureau Veritas, Lloyds  of DNV zijn enthousiast. Zij weten dat er gestructureerde aandacht voor HACCP is op het moment dat de software wordt ingezet. 

Ook niet onbelangrijk? In deze software kan de e-learning, auditrapporten, het handboek, specifieke instructies, normen en acties bij overschrijdingen en nog veel meer worden opgenomen. Wat dat betreft een totale oplossing voor alles rondom het voldoen aan alle wettelijke taken.

Ook is het mogelijk om meerdere kwaliteitssystemen in deze software te combineren. Heeft u een hotel of bent u werkzaam in een zorginstelling en heeft u dus te maken met voedselveiligheid en waterveiligheid? Medewerkers en leidinggevenden hebben één systeem waarop ze kunnen terugvallen. 

HACCP software vragen

Bent u geïnteresseerd in de HACCP software of heeft u vragen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan via ons contactformulier of bel ons 023 538 58 66