Notice: Undefined index: form_disabled in /home/versveilig/domains/versenveilig.nl/public_html/local/widgets/form-contact/html.php on line 13 Notice: Undefined index: form_disabled in /home/versveilig/domains/versenveilig.nl/public_html/local/widgets/form-contact/html.php on line 13 Vers & Veilig keurmerk | Keurmerk voedselveiligheid
Home   |   HACCP   |   Vers & Veilig keurmerk

U wilt ook aantoonbaar maken dat voedselveiligheid in uw organisatie goed geregeld is.

Vers & Veilig keurmerk

Met het Vers & Veilig keurmerk bewijst u dat u voldoet aan de wetten en regels omtrent HACCP en voedselveiligheid.

Dit keurmerk kunt u verdienen door bijvoorbeeld tweemaal per jaar een onaangekondigde HACCP inspectie te laten uitvoeren door Vers & Veilig. Voldoet u aan de vooraf gestelde criteria dan ontvangt u het Vers & Veilig HACCP keurmerk.

Wat kunt u met het  Vers & Veilig keurmerk?

Een keurmerk voedselveiligheid kan goede diensten bewijzen. Klanten (intern en extern) weten dan dat u niet alleen volgens uzelf en uw eigen procedures voldoet aan de richtlijnen voor versheid en veiligheid, maar dat ook een 'onafhankelijke externe partij dat vindt'.

Zo'n keurmerk heeft dus een legitimerende waarde. Dat kan slim bekeken zijn voor uw bedrijfskeuken, restaurant of productieafdeling.

De praktijk leert dat ook medewerkers er waarde aan hechten. Het keurmerk werkt motiverend voor uw medewerkers. Hun acties en inzet worden beloond met een tastbaar feit.

Voordelen van het Vers & Veilig keurmerk?

  • Aandacht. Er wordt zichtbaar aandacht besteed aan voedselveiligheid.
  • Zekerheid. Het geeft klanten meer zekerheid.
  • Motivatie. Uw medewerkers worden gemotiveerd om aandacht te besteden aan voedselveiligheid.
  • Controle. Door het keurmerk weet u zeker dat in uw keuken HACCP in orde is. PLAN-DO-CHECK-ACT! is de basis.

Wat moet u doen voor zo'n keurmerk?

Ieder Vers & Veilig keurmerk is uniek en afhankelijk van de specifieke eisen waaraan uw organisatie dient te voldoen. 

Samenvattend kunnen wij zeggen dat wij tweemaal per jaar onaangekondigd een audit houden. Blijkt u dan te voldoen aan de vooraf besproken en gestelde eisen, dan verdient u het "Vers & Veilig keurmerk". Dit keurmerk is dan gedurende één jaar geldig. Hierna zullen er opnieuw twee audits plaatsvinden. De resultaten van het bezoek worden verwerkt in een rapportage met tevens een bijlage rapport met daarin alle actie punten. Vers & Veilig helpt ook bij het doorvoeren van de verbeterpunten door de software en door middel van advies.

Meer weten en/of aanmelden?

Natuurlijk kunnen wij in het bestel van een enkele webpagina niet ingaan op alle eisen, voorwaarden, mogelijkheden en dergelijke, maar gelukkig hebben wij een telefoon en email.

Bel ons op 023 538 58 66 voor meer informatie of vul het contactformulier in. Wij gaan graag met u in gesprek.