Notice: Undefined index: form_disabled in /home/versveilig/domains/versenveilig.nl/public_html/local/widgets/form-contact/html.php on line 13 Notice: Undefined index: form_disabled in /home/versveilig/domains/versenveilig.nl/public_html/local/widgets/form-contact/html.php on line 13 Online audit raportage
Home   |   Automatisering   |   Online audit raportage

Altijd op de hoogte? Weten welke acties nodig zijn om aan de eisen te voldoen? To the point en zoals het is?

Online software voor Interne Audits

De interne audit software is een online pakket voor managers, leidinggevenden en HACCP-coördinatoren die betrokken zijn bij het intern auditen en de resultaten ervan.

Wat kunt u met de interne audit software

Met de audit software kunt u direct online rapporten schrijven. Tijdens het uitvoeren van de interne audit kunnen snel aantekeningen worden gemaakt in het online programma. De software is geheel op maat te maken. De checklists die normaal op papier worden ingevuld zijn dan verwerkt in de audit software. Tevens staan bij elk onderdeel de normen beschreven.  

Na de interne audit kan het rapport verder worden opgemaakt met bijvoorbeeld foto's. 

De aandachtspunten uit het rapport worden nogmaals apart genoemd en vragen om actie. Hiermee heeft u tegelijkertijd een instrument in handen om medewerkers te motiveren en om de score op te vijzelen.

Voordelen van de online audit software

Waarom zou u gebruik maken van een interne audit softwarepakket om audit resultaten te verzamelen en presenteren?

  • "Met deze oplossing zie ik direct na afloop de resultaten. Mensen geven daardoor meer en eerder prioriteit waardoor voedselonveilige situaties verminderen. Medewerkers gaan eerder over tot actie".


  • "Met deze aanpak zie ik direct welke zaken ertoe doen en direct opgepakt moeten worden. Dat scheelt enorm veel tijd en misverstanden"


Dit zijn enkele uitspraken van gebruikers van de interne audit software die u voorgingen. Welke voordelen zijn er nog meer

  • Niet meer met Word of Excel checklisten afvinken.
  • Wéér typen dat bijvoorbeeld onvoldoende schoon wordt gewerkt, handen wel moeten worden gewassen enzovoorts. Dat is verleden tijd. 
  • Dingen die niet nooit relevant zijn? Die worden uit de audit gehaald. Dingen die soms niet relevant zijn? Met een druk op de knop is dat geregeld. Audits op maat.
  • Een plan van aanpak? Automatisch rollen bij zaken die niet het predikaat:"goed" hebben tijdens de audit de actiepunten eruit. Maatregelen nemen is een fluitje van een cent. Evenals het goedkeuren van die maatregelen. 


Wilt u ook aan de slag met een heldere en aansprekende aanpak voor interne audits, zelfevaluaties of leverancierbeoordelingen?

Dan is deze oplossing er voor u! Neem dan contact op.
Zelf de software testen? Vraag een gratis account aan!

Na het invullen van het aanvraagformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op dan spreken wij elkaar. Op basis van het oriënterende gesprek maken wij voor u een gratis test account aan, zoveel als mogelijk toegespitst op uw concrete situatie. U mag natuurlijk ook zelf bellen 023 538 58 66

Waarom eerst een telefoongesprek?

Door middel van het telefoongesprek kunnen we achterhalen wat voor u van belang is. We kunnen het test account hierdoor op uw wensen afstellen. Zodat u aan de slag gaat met dat wat nodig is.