Notice: Undefined index: form_disabled in /home/versveilig/domains/versenveilig.nl/public_html/local/widgets/form-contact/html.php on line 13 HACCP diensten
Home   |   HACCP

HACCP-diensten

HygiŽne en HACCP kunnen alleen op een goede manier in praktijk worden gebracht wanneer de afspraken zijn vastgelegd. Deze afspraken staan in de branchespecifiekenhygiŽnecode, in procedures, instructies en registratieformulieren. Alle procedures, instructies en registratieformulieren samen noemen we het kwaliteitssysteem of HACCP-plan. De NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit ofwel de vroegere Keuringsdienst van Waren) controleert een dergelijk plan.

Het werken volgens HACCP is wettelijk verplicht. De NVWA controleert of de bedrijven zich hieraan houden. De NVWA kan boetes uitdelen en zij kan een bedrijf tijdelijk stilleggen. In het ergste geval kan de NVWA er voor zorgen dat een bedrijf voorgoed wordt gesloten. Laten we in ieder geval ervoor zorgen dat het niet zo ver komt.

Vers & Veilig biedt een breed scala aan producten en diensten aan waarmee het u wil ondersteunen met het voldoen aan alle genoemde wettelijke eisen. Door goed de situatie te analyseren en daarover te rapporteren aan u, maar ook door medewerkers op te leiden, u te ondersteunen met geavanceerde software en door, nog voor er klachten komen, de zaken te auditen. Dat werkt.