Notice: Undefined index: form_disabled in /home/versveilig/domains/versenveilig.nl/public_html/local/widgets/form-contact/html.php on line 13 Notice: Undefined index: form_disabled in /home/versveilig/domains/versenveilig.nl/public_html/local/widgets/form-contact/html.php on line 13 HACCP App voor al uw HACCP administratie | Vers en veilig
Home   |   Automatisering   |   HACCP app

Vragen of meer informatie over de HACCP App?†

HACCP App

Bent u papieren HACCP registratie ook helemaal zat? En maken ze binnen uw organisatie al gebruik van tablets en smartphones om werkzaamheden mee uit te voeren? Dan is het hoog tijd om uw HACCP registratie te digitaliseren! Vers & Veilig heet zijn eigen HACCP App gebouwd zodat u efficiŽnter te werk kunt gaan. De Vers & Veilig HACCP app is dť app om op locatie alles te regelen rondom HACCP. Taken, metingen, alarmen, overzichten en hulpmiddelen, alles wordt eenvoudig voor u inzichtelijk. Ouderwetse papieren registraties behoren met onze app tot de verleden tijd!

Het systeem 'weet' nu hoe vaak deze controles uitgevoerd moeten worden en bewaakt dit. Groen betekent dat de controle nog niet plaats hoeft te vinden, oranje dat actie gewenst is en rood dat er met spoed gehandeld moet worden, omdat het feitelijk al te laat is. Een praktisch stoplicht-systeem dat in de praktijk perfect blijkt te werken. Doordat alle kennis die nodig is voor een controle in het systeem zit, kan ook een nieuwe medewerker al binnen tien minuten aan zijn/haar eerste HACCP-controle beginnen.

Binnen het systeem kunt u ook werken met diverse locaties. Dat betekent niet alleen dat het management direct overzicht heeft over de diverse locaties, maar ook dat deze onderling vergeleken of zo u wil gebenchmarkt kunnen worden. Het gaat hier dus om veel meer dan een goed geautomatiseerde en gedocumenteerde checklist. Dit is een managementtool waarmee u de voedselveiligheid werkelijk naar een hoger plan kunt tillen.

U kunt de oplossing twee weken gratis proberen. Na twee weken heeft u de keuze: of de stopzetting of u gaat over tot aanschaf. Kiest u voor aanschaf dan wordt eenmalig een bedrag in rekening gebracht en sluit u daarnaast een abonnement af. Dat laatste is op ieder moment te beŽindigen.

Alle data die u met de software verzameld is uiteraard uw eigendom. U kunt deze ook uit het systeem halen en bijvoorbeeld downloaden als een Excel-sheet. Bijvoorbeeld om dit in een uitgebreide managementrapportage te verwerken of bij het beŽindigen van het contract.
Hebt u een Spaanse kok in dienst, een Belgische keukenhulp of Engels management; dat is geen enkel probleem. De oplossing van Vers & Veilig wordt in principe in elke taal aangeboden.

HACCP App: geschikt voor Android

De HACCP App van Vers & Veilig is geschikt voor bijna alle Android apparaten. Of u nu een Android smartphone of tablet hebt, vanaf versie 6.0 kunt u uw HACCP registratie naar een hoger niveau tillen! Download de HACCP App hier in de Google Play Store.

Vers & Veilig HACCP App: de belangrijkste voordelen

  • Weg met standaard lijsten, digitale HACCP lijsten altijd aanpasbaar;
  • Uw papieren HACCP registratie behoort tot de verleden tijd;
  • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, alle actiepunten in ťťn oogopslag inzichtelijk;
  • Geschikt voor horeca, zorginstellingen, retail en iedereen die met HACCP te maken heeft;
  • Optioneel uit te breiden met bluetooth thermometer;
  • Ook zonder internet te gebruiken;
  • Geschikt voor Android smartphones en tablets vanaf versie 6.0;
  • Kan samen worden gebruikt met de (desktop)†HACCP software

HACCP App en HACCP software: altijd gesynchroniseerd

Wanneer u onze HACCP software gebruikt, kunt u ook automatisch onze HACCP App gebruiken! Dat heeft als belangrijk voordeel dat al uw werkzaamheden achter de computer netjes gesynchroniseerd worden naar uw smartphone en tablet. Zo heeft u, waar u ook bent, altijd inzicht in al uw HACCP registraties. Wel zo makkelijk.

HACCP App: ook offline bruikbaar

Wanneer u in een koelcel werkt of op andere plekken met goede isolatie kan het gebeuren dat u geen connectie met internet hebt. Gelukkig heeft Vers & Veilig hier ook aan gedacht en is onze HACCP App ook gewoon bruikbaar zonder internet! Wanneer u weer connectie maakt met het netwerk wordt alles weer netjes gesynchroniseerd met de HACCP software.

HACCP uitbreidbaar met bluetooth thermometer

Voor nauwkeurige registraties van de temperatuur kunt u de HACCP App uitbreiden met een optionele bluetooth thermometer. Deze handige en slimme thermometer is in slechts een paar stappen eenvoudig aan uw tablet en smartphone te koppelen. Neem contact op met Vers & Veilig voor de prijzen en geschikte modellen.

HACCP App: verschillende pakketten mogelijk

De Vers & Veilig App is in een aantal pakketten verkrijgbaar. Zo kunt u de HACCP registratie tool standaard in samenwerking met uw pc gebruiken. Daarnaast is de app en software optioneel uit te breiden met de bluetooth thermometer. Daarnaast kunt u kiezen of het pakket zich op HACCP of op legionella moet richten. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Hulp nodig bij het inrichten van uw HACCP App?

Heeft u na het downloaden van de Vers & Veilig App hulp nodig bij het inrichten van de applicatie? Geen probleem! Vers & Veilig richt voor u de applicatie volledig naar wens en conform de regelgeving in. Zo kunt u na het opstarten direct aan de slag! Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

HACCP App demo aanvragen
Bent u na het lezen ook zo enthousiast geraakt over de mogelijkheden van de Vers & Veilig HACCP App? Dan kunt u een demo aanvragen. Wij zorgen dan dat u onze HACCP registratie tool eerst kunt uitproberen zodat u alvast kunt wennen aan papierloos werken!

Meer weten over onze HACCP App? Neem contact met ons op!
Vers & Veilig vindt het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van onze HACCP registratie tool. Heeft u dan ook toch nog vragen over onze HACCP App? Twijfel niet en stel gerust u vragen! Wij zijn te bereiken op 023 538 58 66.