Notice: Undefined index: form_disabled in /home/versveilig/domains/versenveilig.nl/public_html/local/widgets/form-contact/html.php on line 13 Notice: Undefined index: form_disabled in /home/versveilig/domains/versenveilig.nl/public_html/local/widgets/form-contact/html.php on line 13 HACCP lijsten altijd inzichtelijk

DE START?

Laat u adviseren door experts die een heel leven in voedselveiligheid met zich meebrengen. Die weten hoe u een organisatie snel en zonder hoge kosten zo in kan richten dat aan de eisen voldaan wordt. Neem CONTACT op met Vers & Veilig voor een eerste vrijblijvend gesprek. 

Software-voedselveiligheid-HACCP-lijsten-altijd-inzichtelijk

Laat u niet verrassen door bezoek van de NVWA. Of de spanning oplopen; waar is dat boek nou?  Alle metingen en uitgevoerde controles van de afgelopen periode zijn en blijven beschikbaar. U, medewerkers en leidinggevenden zien direct het concrete resultaat  van de eigen inbreng. Inclusief trends, afwijkingen en hoe alles is opgelost. Dat geeft vertrouwen en de NVWA is veel sneller klaar met haar werkzaamheden.