Notice: Undefined index: form_disabled in /home/versveilig/domains/versenveilig.nl/public_html/local/widgets/form-contact/html.php on line 13 Notice: Undefined index: form_disabled in /home/versveilig/domains/versenveilig.nl/public_html/local/widgets/form-contact/html.php on line 13 Software-voedselveiligheid-kostenbesparen

OPLOSSING: IK WIL DE KOSTEN VOOR VOEDSELVEILIGHEID TERUGDRINGEN

Het inschakelen van Vers  & Veilig kost geld. Dat begrijpt u. Toch blijkt dit in de praktijk in eigenlijk alle gevallen veel meer op te leveren dan dat het kost. De controles zelf verlopen sneller en meer gestructureerd en de inwerktijd op dit gebied voor nieuwe medewerkers is werkelijk minimaal. Ook de managementaandacht hoeft veel minder intensief te zijn. De praktijk leert dat een manager al gauw een uur minder tijd per week kwijt is. Dat scheelt veel geld. En dan zijn er nog de boetes: de NVWA kiest er voor om minder vaak te waarschuwen en eerder boetes uit te delen. 

Heeft u enig inzicht hoe hoog de boetes kunnen zijn? Google dan eens op:De hoogte van de bestuurlijke boete. Met stip op één staat de NVWA. Of klik op deze LINK.