Notice: Undefined index: form_disabled in /home/versveilig/domains/versenveilig.nl/public_html/local/widgets/form-contact/html.php on line 13 Notice: Undefined index: form_disabled in /home/versveilig/domains/versenveilig.nl/public_html/local/widgets/form-contact/html.php on line 13 Software-voedselveiligheid-HACCP-nooit-meer-ingewikkeld

HACCP hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Vers & Veilig kent de oplossingen die u nodig heeft als restaurant houder, cateraar of hotel eigenaar op het gebied van voedselveiligheid. HACCP is een verplichting waar u aan moet voldoen. Dit kan zorgen met zich mee brengen.
 
Een aantal vragen heeft u zich vast al eens gesteld:
- Waar moet ik allemaal aan voldoen op gebied van voedselveiligheid?
- Hoe weet ik wat er veranderd in deze wetgeving?
-  Hoe zorg ik ervoor dat verantwoordelijke in mijn organisatie hiervan op de hoogte zijn?
-  Hoe zorg ik ervoor dat de HACCP boekhouding op de juiste manier wordt bijgewerkt?
 
HACCP is een wetgeving die u als een last kan ervaren. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. HACCP is een stukje noodzaak vanuit onze wetgeving. Onze HACCP software kan veel van de bovenstaande vragen oplossen. Het is een stukje interactieve software die ervoor zorgt dat uw HACCP boekhouding altijd up tot date is. En staat veilig online opgeslagen waardoor u niet bang hoeft te zijn dat deze in uw keuken verloren gaat. Bent u op een andere locatie? Ook dan kunt u eenvoudig op afstand inloggen en bekijken hoe het er voor staat. Vers & Veilig zorgt er niet alleen voor dat HACCP eenvoudiger wordt, het geeft u als ondernemer een stukje extra zekerheid. Voedselveiligheid goed geregeld!

Vindt u de wetgeving over voedselveiligheid moeilijk te begrijpen. Of vindt u de HACCP registraties ingewikkeld om bij te houden? Dan bent u bij Vers & Veilig bij het juiste adres. Laat u verbazen door middel van een online demonstratie. Neem vandaag nog contact op met Vers & Veilig voor een eerste vrijblijvend gesprek.