Notice: Undefined index: form_disabled in /home/versveilig/domains/versenveilig.nl/public_html/local/widgets/form-contact/html.php on line 13 Notice: Undefined index: form_disabled in /home/versveilig/domains/versenveilig.nl/public_html/local/widgets/form-contact/html.php on line 13 Software-voedselveiligheid-weg-met-de-papierwinkel

HACCP = Een hele papierwinkel? Dat hoeft toch echt niet zo te zijn!

Papier is geduldig zegt men. Maar veel ondernemers hebben dat geduld niet. Zij willen af van de ordners met papieren die ze verplicht moeten bewaren om bij NVWA-controles goed beslagen ten ijs te komen. Dat kan gelukkig. Vers & Veilig heeft de volledige HACCP-CONTROLE gedigitaliseerd.

Een geavanceerd systeem maakt het mogelijk dat de controles digitaal worden geļnitieerd, maar dat er ook digitaal wordt gerapporteerd. Dat scheelt tijd, geeft meer overzicht en scheelt heel veel papierwerk. Op de eigen iPhone, smartphone, tablet, laptop of pc kunt u aan de slag. Ideaal toch?

Papieren HACCP mappen kunnen ook verloren gaan. U werkt immers met mensen in een dynamische omgeving waarin voedsel wordt bereid. Er zijn daarom ook genoeg redenen te verzinnen waarom het onverstandig kan zijn om deze verplichte HACCP registraties op papier bij te houden. Het online bijhouden biedt daarom hierin de oplossing. Uw HACCP boekhouding staat veilig en beveiligd opgeslagen. Daarnaast is het altijd en overal in te zien. U hoeft dus niet meer te zoeken naar de HACCP map zodra u de registraties wilt aanvullen. Maar ook niet onbelangrijk om te vergeten; zodra de NVWA bij u op de stoep staat is het belangrijk dat u direct deze gegevens bij de hand heeft.

Papier praat niet terug. Als u een foutje maakt waardoor de HACCP boekhouding niet meer klopt, gaat er geen alarm belletje rinkelen. Onze HACCP software werkt interactief. Het geeft aan wanneer u iets over het hoofd ziet. Deze software geeft u direct extra informatie die u nodig heeft voor het correct registreren van het HACCP plan.

Veranderd er iets in de wet? Dan zullen deze mutaties worden opgenomen in de software. Ook daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. HACCP software van Vers & Veilig is de oplossing voor al het papierwerk wat hoort bij voedselveiligheid. Laat u verrassen door middel van een online demonstratie en neem CONTACT op met Vers & Veilig voor een eerste vrijblijvend gesprek.