Referentie van De Hemel op Aarde

Referentie van De Hemel op Aarde

15-04-2017

Bij De Hemel op Aarde in Kralingen (Rotterdam) kan iedereen genieten van een grote verscheidenheid aan tapas. 

Met bijna veertig tapasgerechten op de kaart én een krijtbord vol specialiteiten wordt het de gasten niet makkelijk gemaakt om te kiezen. Eigenaar Jouri steekt zijn tijd liever in zijn gerechten en gasten dan in de administratieve rompslomp die bij HACCP hoort. 

Hij ging op internet zoek naar een partij die hem kon helpen en kwam uit bij Vers & Veilig. "Ze voeren hier geen audits uit, maar ik maak dankbaar gebruik van hun software. Daarbij ben ik een hele papierwinkel kwijt en heb ik een enorme efficiencyslag gemaakt. Ik voer de controles zelf uit, waarbij ik gebruik maak van de toelichtingen die de software geeft. Ik ben nu elke week in een uurtje klaar en weet dan dat het goed is. De aandacht voor HACCP komt vanuit onszelf. De NVWA heb ik hier al in geen vijf jaar gezien. Alleen als we cateren op evenementen komen we ze tegen. Maar we weten dat het goed zit.