»   Home   »   Vers & Veilig   »   Referenties   »   Referentie van Trouw
Referentie van Trouw

Referentie van Trouw

09-03-2017

De afgelopen week heb ik een HACCP-cursus bijgewoond van Vers en Veilig. Wanneer ik terugkijk naar de sessie, kan ik het volgende hierover zeggen:
     
Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte cursus, vond ik het belangrijk dat de focus zo veel mogelijk op de praktijk zou liggen. Dit heb ik duidelijk ervaren tijdens de cursus. Ik vond het erg interessant om te zien hoe jij  (Chris) de cursus wist aan te passen aan het publiek en de informatie op een pakkende manier wist over te brengen. Ik kon merken dat het publiek zich betrokken voelde, de sfeer was informeel en de nadruk lag op de interactie met elkaar. 

Er werden tijdens de cursus verschillende scenario's besproken en verhalen gewisseld, o.a. ervaringen van mensen uit het publiek. Dit maakte de sessie interessant en levendig voor ieder in de zaal. Ik heb tijdens deze cursus veel geleerd, van jouw verhaal, maar ook van de verhalen die andere cursisten hebben gedeeld. 

Wanneer ik anderen spreek over jouw begeleiding, dan vertel ik over het enthousiasme waarmee je over het onderwerp  kunt vertellen, en de energie die je weet over te brengen naar het publiek. Jij weet hoe je het publiek actief kunt betrekken in de cursus, want uiteindelijk bevatten de verhalen uit de praktijk de lessen waar je het meest van leert.   
  
Kortom, de cursus was informatief, leerzaam en ook nog eens gezellig. Ik wil mij na mijn studie graag verdiepen in het verbeteren van de veiligheid en kwaliteit van ons voedselsysteem, en het volgen van deze cursus bij jou is zeker een goede keus voor mij geweest.

Bedankt voor deze ervaring!

Met vriendelijke groeten, 

Mehek Zaidy