Met de audits van Vers & Veilig wordt er met een frisse kritische blik gekeken naar uw keuken.
Gekeken wordt of uw keuken voldoet aan de eisen. Door het gebruik van foto’s wordt aangetoond welke punten goed gaan en welke de aandacht verdienen. Hiermee heeft u tegelijkertijd een instrument in handen om medewerkers te motiveren en om de score op te vijzelen.
Als u wilt weten hoe uw keuken scoort qua voedselveiligheid dan is een audit een perfect middel om dit te achterhalen. Tevens kunnen de resultaten dienen als uitgangpunten ter verbetering van de voedselveiligheid. Daarnaast wordt de kennis van de medewerkers getest en wordt duidelijk of extra instructie noodzakelijk is.
Het is heel simpel. U vraagt bij ons een audit aan. Normalerwijs komen wij onaangekondigd bij u op bezoek. Voor het eerste bezoek kan het echter worden medegedeeld met de leidinggevende.
Tijdens het bezoek wordt er gekeken naar de verschillende processen die plaatsvinden binnen de keuken. Ook worden er gesprekken gevoerd met de medewerkers en worden er foto's gemaakt van wat al goed gaat en waar u nog kan winnen. Dit alles wordt verwerkt in een rapport dat tevens dient als naslagwerk en als instrument waarmee u uw medewerkers in beweging krijgt.
Kiest u ervoor om twee keer per jaar een audit uit te voeren dan komt u ook in aanmerking voor het Vers & Veilig keurmerk. Bent u benieuwd naar de voordelen van een keurmerk? Lees hier meer over het Vers & Veilig keurmerk
Meer weten en/of aanmelden?
Bel ons op 023 538 58 66 voor meer informatie of vul het contactformulier in. In het laatste geval bellen wij u graag terug.